2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΥΜΜΕΝΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
1 ΚΟΦΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ
1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

 

Τρίβετε την κίτρινη κολοκύθα στον τρίφτη, τη στύβετε ελαφρά και τη βάζετε σε μια λεκανίτσα. Προσθέτετε όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε να ενωθούν. Προσθέτετε το αλευράκι, ζυμώνετε και πλάθετε τους κεφτέδες, και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Είναι θαυμάσιο νηστήσιμο φαγητό και πρώτο τιάτο. Μόνο προσέξτε την κανέλα να κανελίζει ελαφρά.
 

 

 

 

 

Πηγή : Γεύση Ελληνική Ευη Λ.Βουτζινά  - Τόμος 3